Σχετικά με εμάς

Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα tollwear.gr

 

Τo www.tollwear.gr είναι η ηλεκτρονική εξέλιξη του φυσικού καταστήματος Toll wear spot το οποίο εδρεύει στο κέντρο της πόλης της Λαμίας, στην οδό Ελ. Βενιζέλου 5 από το 2006 (ΑΦΜ 136852178, Αριθμός ΓΕΜΗ 162949054000).

Το Toll wear spot δραστηριοποιείται στην ανδρική και γυναικεία ένδυση, υπόδηση και στο αξεσουάρ σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα brands από την Ελληνική καθώς και την Παγκόσμια αγορά. Οι σταθερές συνεργασίες μας όλα αυτά τα χρόνια με τις επίσημες αντιπροσωπείες των εταιρειών, χτίζουν ένα επιπλέον κλίμα αξιοπιστίας απέναντι στους πελάτες μας αλλά και στους προμηθευτές μας.

Ολα τα προιόντα του καταστήματος είναι αυθεντικά και η προμήθεια τους γίνεται απευθείας απο τις εταιρίες με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Με πάθος για τη μόδα και με επιμονή στην ποιότητα, σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες συλλογές σε casual και streetwear προϊόντα.

Με συνεχείς νέες συνεργασίες, με τα μεγαλύτερα και πιο ενημερωμένα brands, προσπαθούμε να προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία shopping στους πελάτες μας.

 

Η ομάδα του tollwear.gr

Κάντε την αναζήτησή σας και πατήστε ENTER

Καλάθι Αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.